MAYDON KUCHLANGANLIGI BILAN POTENSIALLAR FARQI ORASIDAGI BOG‘LANISH. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqolada maydonning energetic xarakteristikasi , kuchlanganlik va potensial orasidagi bog’lanish, bir jisli maydon, ekvipotensial sirtning turli ko’rinishlari, bir jinsli maydonda zaryadni ko’chirishda bajarilgan ish haqida ma’lumotlar berilgan.