DARS MASHG’ULOTLARIDA MUNOZARA VA AQLIY HUJUM USULLARIDAN FOYDALANISHNING AHAMIYATI. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada o’qitish medodlaridan bo’lgan munozara va suhbat usullarining qo’llanilishi va samaradorligi haqida qisqacha bayon qilingan.