INTERFAOL USULLARDAN FOYDALANIB MA’RUZA DARSLARINI TASHKIL ETISH. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Interfaol usullardan samarali foydalangan holda dars mashg’ulotlarini tashkil etish o’quvchilarning fanga bo’lgan qiziqishini yanada oshiradi.