HOSILANING IQTISODIY MASALALARGA TATBIQLARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada matematik tushuncha bo’lgan hosilaning iqtisodiy masalalarga tatbiqlari qisqacha tushuntirilgan.