SIZ ERITRAZMA HAQIDA BILARMIDINGIZ ? (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu eritrazma kasalligi kelib chiqish sabablari , klinikasi davolash, bu kasallikda zamonaviy davolash usullarini qo’llash , zamonaviy texnikalardan foydalanishga mo’ljallangan . Eritrazma - bu qizil yoki jigarrang dog'larni keltirib chiqaradigan teri kasalligi. Ko'pchilik eritrazma bilan kasallangan, ammo ba'zi odamlar uni yuqtirish ehtimoli ko'proq.