CHAQALOQLARDA KINDIK SOHASIDA YUZAGA KELADIGAN MUAMMOLAR. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqola chaqaloqlarda kindik sohasida yuzaga keladigan infeksiyali  kasallig kelib chiqish sabablari , klinikasi davolash, bu kasallikda zamonaviy davolash usullarini qo’llash , zamonaviy texnikalardan foydalanishga mo’ljallangan .