TURIZM SOHASINING INFRATUZILMANING O'RNI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Turizm sohasining infratuzilmasi, sayyohlarni jalb qilish va ularning tajribasini yaxshilashda muhim rol o'ynaydi. Infratuzilma, asosan, transport, mehmonxona, oziq-ovqat va ko'ngilochar xizmatlar kabi turizmni qo'llabquvvatlaydigan barcha asosiy elementlardan iborat. Ushbu maqolada turizm infratuzilmasining o'rni va uning turizm sohasidagi ahamiyati haqida ma'lumotlar berilgan.