QISHLOQ JOYLARDA TURIZMNING RIVOJLANISHI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Qishloq joylarda turizm rivojlanishi, ayniqsa, so'nggi yillarda jahon miqyosida muhim ahamiyat kasb etmoqda. Qishloq turizmi, tabiiy go'zalliklar, madaniyat, an'analar va mahalliy hayot bilan bog'liq bo'lgan sayohat shakli sifatida, sayyohlar uchun yangi tajribalar va imkoniyatlar taqdim etadi. Ushbu maqolada qishloq joylarda turizmning rivojlanishi, uning afzalliklari, muammolari va kelajakdagi istiqbollari haqida ma'lumotlar berilgan.