TURIZMNI MAHALLIY IQTISODIYOTGA TA'SIRI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Turizm sohasining mahalliy iqtisodiyotga ta'siri keng qamrovli va ko'p jihatli. Har bir mamlakatda turizm rivojlantirilishi, iqtisodiy o'sish va barqarorlikni ta'minlashda muhim ahamiyatga ega. Mahalliy iqtisodiyotga ta'siri esa ko'plab jihatlarni o'z ichiga oladi. Ushbu maqolada turizmning mahalliy iqtisodiyotga ta'sirini turli jihatlari haqida ma'lumotlar berilgan.