INTERNET VA RAQAMLI TEXNOLOGIYALARNING TURIZM SOHASIDAGI O'RNI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Internet va raqamli texnologiyalar zamonaviy hayotimizning ajralmas qismi bo'lib, ularning turizm sohasidagi o'rni ham juda muhimdir. Bugungi kunda sayohat qilish, mehmonxonalarni bron qilish, transport vositalarini tanlash va boshqa turistik xizmatlardan foydalanish jarayonlari asosan internetga asoslangan. Raqamli texnologiyalar turizmni yanada qulay va samarali qilishda katta rol o'ynamoqda.