KOREYS TILIDAGI IDIOMALAR VA ULARNING MA’NOLARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada koreys tilida keng qo‘llaniladigan idiomalar, ularning semantik xususiyatlari, tarixiy ildizlari va zamonaviy koreys jamiyatidagi o‘rni tahlil qilinadi. Idiomatik ifodalar orqali xalq mentaliteti, kundalik hayotga, qadriyatlar va hissiyotlarga bo‘lgan munosabat ifodalanadi. Maqola o‘zbek tilida so‘zlashuvchi o‘rganuvchilar uchun koreys tilidagi idiomalarning mazmunini anglash, ularni nutqda to‘g‘ri ishlatish va ularning madaniy kontekstini tushunishga yo‘naltirilgan.