KORRUPSIYA BILAN BOG‘LIQ JINOYATLARGA QARSHI KURASHISH: MILLIY VA XORIJIY TAJRIBA. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada korrupsiyani oldini olishda ochiqlik siyosatini yuritish, davlat organlari qonun ustuvorligini ta’minlashi, jamoatchilik va ommaviy axborot vositalarining roli, halollik hamda xolislik haqida so‘z boradi