BOSHLANG‘ICH TA’LIM TIZIMIGA ZAMONAVIY YONDASHUVLAR (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
zamonaviy ta’limda individualizatsiya va differensial yondashuv, faol o‘rganish metodlari, axborot-kommunikatsiya texnologiyalaridan foydalanish, kompetensiyaga yo‘naltirilgan ta’lim, shakllantiruvchi baholash tizimi hamda o‘quvchilarning ijtimoiy-emotsional rivojlanishiga e’tibor kabi tamoyillar ustuvor hisoblanadi. Ushbu yondashuvlar boshlang‘ich sinf o‘quvchilarining bilim, ko‘nikma va shaxsiy sifatlarini samarali rivojlantirishga xizmat qiladi.