PARAZITAR KSALLIKLARNING YUQISH YO’LLARI VA OLDINI OLISH CHORALARI. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
bu maqola parazitar ksalliklarning yuqish yo’llari va oldini olish choralari to’g’risida keng ko’lamli ma’lumot beradi. O’quvchilarda gelmintlar, odamdauchun  juda ko’p muammolarni chaqirishi mumkin bo’lgan keng tarqalgan infektsion kasallik. Ushbu qurtlar ko'pincha ichaklarda yashaydi, ammo ular jigar, miya, o'pka, yurak, buyraklar, mushaklar va boshqa organlarda joylashishi mumkin shular haqida batafsil ma’lumot beradi.