OSMON SFERASIDAGI KOORDINATA SISTEMALARI. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqolada osmon koordinatalari sistemalari, yoritgichning osmon sferasidagi joylashish o’rni va o’zgarishi, Oy va sayyoralarning ekliptika bo’ylab harakati haqida ma’lumotlar yoritib berilgan.