RAQAMLI IQTISODIYOT SHAROITIDA INTELLEKTUAL MULK HUQUQI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada raqamli iqtisodiyot sharoitida intellektual mulkning huquqiy muhofazasi, xalqaro tajriba, mavjud muammolar va ularning yechimlari tahlil qilinadi.