SINGAPUR TA’LIM TIZIMINING O`ZIGA XOS PEDAGOGIK XUSUSIYATLARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada bugungi kunda ilg‘or hisoblangan Singapur ta'lim tizimining uzviyligi va uzluksizligi, ta'lim bosqichlari ketma-ketlikda batafsil bayon qilingan. Unda, jumladan, Singapur ta’lim jarayonining integratsion xususiyatlari, yo`nalishlari  haqida fikr yuritilgan.