DIRIJYORLIK FANIGA DOIR O‘ZLASHTIRISH MUAMMOLARI VA ULARNI BARTARAF ETISHNING O’ZIGA XOS ASOSLARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqolada dirijyorlik fanini olib borishda o‘quvchilar va o’qutuvchi o’rtasidagi ta’limiy shart-sharoitlar va ularni o‘zlashtirishdagi muammolarini tahlil qilish va bartaraf etish yo‘llari ko‘rib chiqiladi. Shuningdek, o‘quvchilarda texnik va musiqiy tayyorgarlikdagi kamchiliklar, e’tibor va tashkiliy malakalarni rivojlantirishda duch kelinadigan qiyinchiliklar muhokama qilinadi, muammoni hal qilishda ta’lim metodikalarining ahamiyati, samarali o‘qitish texnikalari va individual yondashuvlar taqdim etiladi.