“OILADA BOLALARGA NISBATAN ZO’RAVONLIK” (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqola bolalarda ruhiy zo'ravonlikning keng avj olish sabablari, bolalar orasidagi ruhiy inqirozlar, inqiroz davrlarida ularga psixologik ko'mak berish, otaonalarning bolalar hayotidagi yetakchi o'rnak ekanliglari, oilaviy muhitinining bola tarbiyasidagi o'rni ulardagi ruhiy inqirozlarning jamiyatning keyingi pog'onasidagi o'rni, deviant xulq-atvorli bolalar va ularni reabilitatsiya qilish choratadbirlari haqida.