OTA-ONALAR BILAN HAMKORLIK: TA’LIMDA MUVAFFAQIYATNING KALITI. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada hozirgi kunda ota-onalar farzandining  ta’lim va tarbiya masalalariga qanchalik e’tibor berayotganligi va o’qituvchilar bilan olib borayotgan hamkorligi haqida so’z yuritilgan.