O’QITUVCHI VA TALABA MUNOSABATLARI: ZAMONAVIY ASPEKTLAR. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ta'limda o'qituvchi va talaba munosabatlarini insonparvarlashtirish o'quv yutuqlari, ijtimoiy-emotsional o'sish va shaxsiy rivojlanishni ta'minlaydigan tarbiyalanuvchi va inklyuziv ta'lim muhitini yaratish uchun muhim ahamiyatga ega.