DAVRIYADAGI KADENSIYA TURLARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Musiqiy asarlarni tahlil qilish jarayonidagi masalalar, xususan asarlar qismlarini tashkil etuvchi davriyalarning qaysi turga mansubligini aniqlash muhim ahamiyatga ega. Bu borada aniq xulosalarga kelish, muammolarga yangicha yondashuvlar qilish kabi ilmiy asoslangan yechimlar maqolada o’z aksini topgan.