TA’LIMDA INNOVATSION VA TEXNOLOGIK YONDASHUVNING MAZMUN-MOHIYATI. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada pedagogda shakllangan bilim, ko`nikma, malaka, o`qitish vositalari, zamonaviy pedagogik texnologiyalar imkoniyatlarini maqsadga muvofiq yo`naltira olish qobiliyatlari davlat ta’lim standartlari asosida ta’lim oluvchiga aniq maqsadini belgilab berishi ko’rsatib berilgan. Ta’limdagi yondashuvlar tarkibining o`zgarishi va boshqacha munosabatlar, pedagogik mentalitetlar o`rnatilishi haqidagi ma’lumotlarni o‘z ichiga oladi.