SUN'IY INTELLEKT (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada sun’iy intellekt (SI) texnologiyalarining rivojlanishi, uning turli sohalarga ta’siri va kelajak istiqbollari tahlil qilinadi. Sun’iy intellektning afzalliklari va kamchiliklari, shuningdek, uing jamiyat va iqtisodiyotga ta’siri muhokama qilinadi. Maqolada SI texnologiyalarining ta’lim, tibbiyot, ishlab chiqarish va boshqa sohalarda qo‘llanilishi misollar bilan yoritiladi.