YOSHLAR TIMSOLIDA AMIR TEMUR SIYMOSI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada Sohibqiron Amir Temurning hayotiy faoliyati va madaniyme‘moriy, ilmiy-ma‘naviy merosi haqida so‘z yuritilgan.