AVTOMOBIL DVIGATELINI SOVITISH TZIMINI OPTIMAL ISH FOLIYATINI TAXLILI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada avtomobil dvigatelini sovutish tizimini taxlili  ya‘ni sovutish tizmini radiatorini hisobi, termostatni ishlash  uslubi va  sovutish tizmining  hisobiy  unumdorligini aniqlash metodikasi haqida  ko’rsatmalar  berib o’tilgan.