TIBBIYOTDA KOMPYUTER TEXNOLOGIYALARNING DOLZARBLIGI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada an’anaviy o‘qitish usullarining ma’naviy jihatdan eskirganligini hisobga olgan holda, ularni AKT va dasturiy ta’minotdan foydalangan holda ta’limda qo‘llash hamda kuzatish va tahlillar asosida qo‘yilgan maqsadga erishish maqsadi ko‘zda tutilgan.