INNOVATSION YONDASHUV ASOSIDA MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA TARBIYACHINING PEDAGOGIK FAOLIYATINI TASHKIL QILISH (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Bugungi kunda ta’lim tizimidagi islohotlar zamonaviy pedagogik texnologiyalarni joriy etish davr talabiga aylanmoqda. Innovotsion  yondashuvlar asosida maktabgacha talim tarbiyachilarning pedagogik faoliyatini tashkil etish yosh avlodni har tomonlama rivojlanishiga ijobiy tasir ko‘rsatadi. Bu maqolada innovatsion yondashuv asosida tarbiyachining faoliyatini tashkil etishning asosiy tamoyillari va samaradorligi haqida so‘z yuritiladi.