IQTISODIYOTNI MODERNIZATSIYALASH SHAROITIDA SANOAT KORXONALARIDA INNOVATSION FAOLIYATI SAMARADORLIGINI OSHIRISHNING AHAMIYATI. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada iqtisodiyotni modernizatsiyalash sharoitida sanoat korxonalarining innovatsion faoliyatini rivojlantirish va uning samaradorligini oshirish masalalari ko‘rib chiqilgan. Maqolada innovatsiyalarni joriy etishning afzalliklari, sanoat korxonalarining raqobatbardoshligini oshirishdagi roli hamda innovatsion faoliyatni qo‘llab-quvvatlash mexanizmlari tahlil qilinadi. Shuningdek, zamonaviy texnologiyalar va innovatsion boshqaruv usullari sanoat korxonalarida samaradorlikni oshirishda qanday ahamiyat kasb etishi yoritiladi.