FAOL INVESTITSIYA SIYOSATI SHAROITIDA SANOATGA INVESTITSIYALARNI JALB ETISH VA ULARDAN FOYDALANISHNING IQTISODIY SAMARADORLIGI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada faol investitsiya siyosati sharoitida sanoat tarmoqlariga investitsiyalarni jalb etish jarayonlari tahlil qilinadi. Sanoatga yo‘naltirilgan investitsiyalarning iqtisodiy samaradorligi, ularning ishlab chiqarish quvvatlarini oshirish, raqobatbardoshlikni texnologik yangilanishlarni mustahkamlashdagi o‘rni amalga o‘rganiladi. oshirish va Shuningdek, investitsiyalarni oqilona taqsimlash va ulardan maksimal darajada foyda olish yo‘llari yoritiladi.