O‘ZBEKISTON JANUBIY VILOYATLARIDA SANOAT TARMOQLARINING RIVOJLANISHI: TARIXIY TAHLIL VA OQIBATLAR (XX ASRNING 30-40 YY) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
O‘zbekiston janubiy viloyatlarida oziq-ovqat sanoat tarmoqlarining yuzaga kelishi, rivojlanishi va  mazkur jarayondagi muammoli holatlar ilmiy manbalar asosida tarixiy tahlil etiladi.