YANGI O‘ZBEKISTONDA OLIY TA’LIM TIZIMIDAG AMALGA OSHIRILAYOTGAN ISLOHOTLAR VA SOHADAGI O‘ZGARISHLAR (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada Yangi O‘zbekistonda oliy ta’lim tizmini isloh qilinishi, sohada qabul qilingan normative-huquqiy asoslar, muammo va natijalar hamda talaba-yoshlarni qo‘llab-quvvatlash borasida olib borilayotgan islohotlar ilmiy- tarixiy tahlil etilgan hamda kerakli taklif va tavsiyalar berilgan.