ANTIK DAVRDA YUNON ADABIYOTINING RIVOJLANISHI. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Antik davr adabiyoti haqida ma’lumot.  Qadimgi yunon adabiyoti va unig jahon adabiyoti tarixidagi ahamiyati. Qadimgi yunon miflari   va Homer dostonlari. Yunon lirikasi. Alkey va Sapfo ijodi.  Qadimgi yunon dramasi. Esxil.Sofokl. Yevripid.Aristofan