“JAMIYATDA INSON HUQUQLARINING OʻRNI” (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada inson huquqlarini himoya qilish mexanizmi, O’zbekiston Respublikasi inson huquqlarining fuqarolik jamiyatdagi o’rni tushunchasidan iborat.