QASHQADARYO ZAMINIDA KAMOL TOPGAN NASAFIYLAR ILMIY- MA’NAVIY MEROSINING JAHON SIVILIZATSIYASIDA TUTGAN O‘RNI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada Qashqadaryo zaminida tavallud topgan va faoliyat yuritgan Nasafiylarning ilmiy-ma’naviy merosining jahonsivilizatsiyasida tutgan o‘rni ilmiy manbalar asosida tahlil etiladi.