YOSHLAR IJTIMOIY, MAʼNAVIY-AXLOQIY QIYOFASI SHAKLLANISHINING ILMIY-TARIXIY ASOSLARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada yoshlar ma’naviy qiyofasi, uni shakllantirish asoslari hamda ma’naviy-axloqiy qiyofa bo‘yicha fikr bildirgan shaxslar, shuningdek, yoshlarning ma’naviy fazilatlari shakllanishida oila, mahalla, ta’lim muassasalari, jamoatchilik o‘rni haqida ham fikrlar keltirilgan.