INTEGRATIV - KREATIV YONDASHUV ASOSIDA LINVESTIK TAFAKKURNI RIVOJLANTIRISH VA TAKOMILLASHTIRISH (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada linvestik tafakkurni rivojlantirishda integrativ kreativ yondashuvning ahamiyati xususida fikr yuritildi