ZAMONAVIY BAHOLASH USULLARI VA ULARNING AHAMIYATI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada zamonaviy baholash usullarining turlari, ularning afzalliklari  va  ta’lim jarayonidagi o‘rni tahlil qilinadi. Formativ, summativ, portfolio, raqamli baholash va boshqa usullar o‘rganilib, ularning ta’lim sifati va samaradorligiga ta’siri ko‘rsatib berilgan.