O’PKANING SUN’IY VENTILYATSIYASI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqola o’pka sun’iy ventilyatsiyasi sabablari , klinikasi, bu holatning zamonaviy  usullari qo’llash , zamonaviy texnikalardan foydalanishga mo’ljallangan.