TА’LIM JАRАYОNIDА О‘UVCHILАRNING BILIMLАRNI О‘ZLАSHTIRISHDА PЕDАGОGNING TА’SIRI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada ta’lim jarayonida o‘quvchi yoshlarni ta’lim olishida pеdagoglarni ro‘li, Pеdagog shaxsining ijtimoiy xususiyatlari shuningdеk shaxs kamolatida pеdagoglarning tutgan ahamiyati