MAKTABGACHA TA’LIMDA SIFAT VA SAMARADORLIKKA EGA TA’LIM VA TARBIYA JARAYONINI TASHKIL ETISH. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada Maktabgacha ta’limga qaratilgan e’tibor, sifat va samaradorlikka erishishning ta’limiy, tarbiyaviy usullari bayon qilingan.