OILADAGI BURCH VA MAS’ULIYAT (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqolada oila, oiladagi burch va ma’suliyat, farzand tarbiyasi va ota-onaning oiladagi burch va majburiyatlari haqida so‘z boradi.