KREATIVLIK ASOSIDA KIMYO DARSALARINI TASHKILLASHTIRISH (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqolada kreativlik asosida kimyo darslarini tashkil etishning ahamiyati, zamonaviy ta’lim metodlari va interaktiv yondashuvlar tahlil qilinadi. Shuningdek, o‘quvchilarning fanga qiziqishini oshirish, mustaqil fikrlash qobiliyatini rivojlantirish va amaliy bilimlarni oshirishga xizmat qiluvchi kreativ metodlar yoritiladi.