TUG’RIQ YAQIN VAQTDA HAMSHIRA BILISHI KERAK BOLGAN BILIMLAR. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqola homiladorlikning so’nggi davrlari qanday kechishi , tug’ruqning boshhlanishi va asosiy belgilari namoyon bo’lishi, bu vaziyatda hamshira egallashi zarur bo’lgan bilimlar haqida .