MAKTAB VA MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARDA SENSOR INTEGRATSIYASINING AHAMIYATI VA SENSOR INTEGRATSIYA BUZILISHINING SIMPTOMLARI. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Sensor integratsiya bolalar organizmi bilan ishlashga yo’naltirilgan terapevtik usul hisoblanadi. Sezgi  organlaridan olgan  barcha ma'lumotlar miyaga yetib kelib, u yerda ular qayta ishlanadi va ma'lum bilim sifatida bizga yetkaziladi kelishi haqida ma’lumotlar berilgan. Ushbu maqolada sensor tizimlari qanchalik aniq ishlasa, miya shunchalik to'g'ri ma'lumot qabul qilib va shunchalik ko'p javob  qaytarishi haqida fikr yuritilgan. Ushbu maqola mutaxassislarga va ota-onalarga foydali bo’lishi mumkin.