PATOLOGIK ANATOMIYA BO‘LIMLARIDA NAMLIK KOʻRSATKICHLARINI GIGIYENIK BAHOLASH (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Patologik anatomiya hodimlarining  ish jarayonini oʻrganishda organizmga    ta'sir koʻrsatuvchi mikroiqlim  omillarining oʻziga  xos  xususiyatlari katta axamiyatga ega.    Patologik anatomiya hodimlarining  ish jarayoniini  o‘ziga xos tuzilishi,  turli ish jarayonlarida namlikning ta’siri,  asboblari  konstruksiyalarining noqulayligi,  kimyoviy   preparat  materiallarining  nomukammalligi  keltirib chiqargan noqulay omillar aniqlandi.