QANGʻ DAVLATI HARBIY SIYOSIY TIZIMI TARIXIDAN (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada antik davrda faoliyat ko’rsatgan Qang’ davlati, uning chegarasi, harbiy tizimi va uning o’ziga xos xususiyatlari haqida so’z boradi. Qangʻ davlati o’zining 6 asrlik hukmronligi davrida harbiy jihatdan o’sha davr davlatlari qatorida yuqori o’rinlarda turganligi ushbu kichik ilmiy maqolada aks ettirib berildi.