FRANSIYA FILIPP IV HUKMRONLIGI DAVRIDA (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada Oʻrta asrlardagi Fransiyaning Filipp IV hukmronligi davridagi siyosiy hayoti, ijtimoiy-iqtisodiy ahvol haqida so’z boradi. Hukmdorning amalga oshirgan ko’plab tizimli islohotlarini va hududni kengaytirish uchun qilgan tadbirlari yetarlicha yoritib berildi.