MUQADDAS RIM IMPERIYASI VA UNING SIYOSIY TARIXIDAN LAVHALAR (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada Rim imperiyasi tashkil topishi, Generix I ning islohotlari, Saksoniyaliklar sulolasi hokimyati, ijtimoiy -iqtisodiy rivojlanish, tashqi va ichki siyosati, oʻrta asrlarda hududla uchun kurashi,Otton I va uning hokimyati haqida maʼlumot berilgan.