MAKTABGACHA TA’LIMDA STEAM TA’LIM TEXNOLOGIYASIDAN FOYDALANISHNING AHAMIYATI. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
maktabgacha ta’limda STEAM ta’limning ahamiyati,STEAM ta’limi an’anaviy dars metodikasiga o’zgacha  yondashuvi bilan bilimlarni haqiqy ko’nikmalar bilan  birlashtirishga o’rgatish.